1 Ağustos 2012 Çarşamba

?


Her zaman insanlara iyi niyetle yaklaştım... Bugüne dek "aman kırılmasın, aman yanlış anlamasın" cümleleri ile yaşadım. 22 yıl sonra farkettim ki hep ben kırıldım! Bir şeyleri azaltan, giderek daha uzak kalan ben oldum. Ama bunu ben istemiştim... Bile bile, göre göre hemde.

Kimseye kırgınlığımı söylemedim. Herkese hoşgörü ve güler yüzle yaklaştım. Bazen çok sustum. Bazen hiç yoktum! Kendi kabuğuma çekilirdim çünkü ben kırılınca... Yavaş yavaş onarırdım kırıklıklarımı. 

Yıllar sonra farkettim. Neden? Neden ben bu kadar çabayı insanlar üzülmesin diye gösteriyorum, neden? Neden onlar açık sözlülükle söyleyip, karşıdaki kalbi 1500 parçaya bölerken farketmiyorlar da kaybedince akılları başına geliyor?

Çünkü;
"İnsanların kanatları yok, insanların kanatları yüreklerinde..."

4 yorum:

  1. Bayıldım,ne kadar doğru..ne kadar haklısın..İnsanlar susanı korkak,görmezden geleni aptal,affetmeyi bilenide çantada keklik zannediyorlar,halbuki bilmiyorlar ki biz istediğimiz kadar hayatımızdalar.hayat bu işte sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için sonsuz teşekkürler öncelikle...

      İnsanlar böyle işte diyorum. Böyleler. Çoğumuz gülüp geçmiyor muyuz çoğu şeye, her şeye? Başkalarının yaptıklarını kafaya takıpta, somurtan, kendi kendini şişiren bi insan değilim ben. Hatta kendimle o kadar tanışıksızım ki(!) birine kırıldığımı bile unuturum.. Yolda görürüm aylardır görüşmüyormuşcasına sarılır, kaldığım yerden devam ederim.
      Sanırım tüm sorun burada... Ben hep kaldığım yerden devam ettim. Bu yüzden hiç kimseye hatalarını farkettiremedim.

      Ama ben hiç kaybetmedim. Biz hiç kaybetmedik...

      Kocaman sevgilerle...

      Sil
  2. insan dönünce gelir bi haber verir beeee.
    :)
    bak bi kaç yazı yazmışsııın yaaaa dün akşam gördüm döndüğünü.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen beni hiç takip etmiyosun, hıh!
      :)
      Döndüüüüüümmm! diye koskocaman biir post hazırladım ve sen bunu görmedin! Aman tanrım, şuan kahroldum...
      :D
      **

      Sil